Thursday, November 29, 2012

Cizme, botine pentru Revelion 2013

Cizme, botine pentru Revelion 2013. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu deja am inceput sa-mi caut cizme sau botine pentru petrecerea de Revelion 2012-2013. Pantofi am o gramada dar o sa fie frig, voi iesi pe afara asa ca am renuntat la idee. O sa aleg o rochie scurta cu spatele gol. Acum vine problema cu incaltamintea. Asa ca o sa aleg fie cizme elegante pentru Revelion 2013, fie o pereche de botine colorate inalte evident.

As alege astfel:
 Cizme peste genunchi inalte sau botine colorate cu blanita si toc de la matar.ro



Cizme, botine cu siret, cu toc sau joase

Cizme, botine cu siret, cu toc sau joase. Imi plac genul acesta de cizme. Si poate ar fi cazul sa mai schimbam cizmele cu fermoar si sa alegem altceva. Magazinele online ofera tot felul de modele de cizme cu sireturi cu toc, joase, cizme cu siret si blanita etc. Poti alege cizme inalte sau mai joase.

Botine si cizme cu siret din magazinul online depurtat.ro. Unele produse sunt la reducere, asa ca au preturi bune. Vedeti in link-ul pe care l-am lasat mai multe.

Monday, November 26, 2012

Cizme UGG ieftine online

Cizme UGG ieftine online. Acum, nu vorbesc despre acele UGG-uri originale care sunt foarte scumpe, ci de unele pentru buzunarul nostru. Cineva mi-a recomandat sa aleg o pereche de cizme joase UGG cu blana pentru iarna asta. Am nevoie de ele pentru tren, cumparaturi sau diverse plimbari zilnice. Sunt comode si tin cald. Nu le-as purta insa prin alte parti.

O sa va recomand mai jos cateva modele de cizme UGG joase, ieftine, cu blanita in interior si exterior, foarte frumoase si nu foarte scumpe.

Cizme UGG cu blanita interior, exterior de la depurtat.ro.


Wednesday, November 21, 2012

Idei de cadouri de Mos Nicolae online

Idei de cadouri de Mos Nicolae online pentru fete. Nu stii ce sa-i cumperi iubitei de Mos Nicolae? Te ajut eu. Ca fata, mie imi place sa primesc incaltaminte, haine sau bijuterii. Daca vrei sa cumperi un cadou online, de pe internet, ai grija cu hainele si incaltamintea. Trebuie sa fii foarte sigur pe tine si sa-i stii masurile.
In schimb poti luat bijuterii din cele mai diverse. Iata ce cadouri pentru femeie de Mos Nicolae recomand:

Ceasuri, bentite de par sau bijuterii Meli Melo.



Coliere la moda iarna 2012-2012

Coliere la moda iarna 2012-2012. Poate ca ati auzit sau vazut si anume ca se poarta colierele groase in 2012, 2013. Sunt superbe, se potrivesc unei tinute de seara. Astfel, mai jos iti recomand cateva modele de coliere groase trendy din magazinul Mely Melo dar si altele.
Astfel in acest sezon poarta coliere guler, cu pietricele si nu numai. O sa incep cu colierele de la Meli Melo. Aveti pozele mai jos.


Friday, November 16, 2012

Fuste office, de birou online

Fuste office, de birou online. Daca lucrezi la un birou, trebuie sa ai o tinuta impecabila. Mai jos iti recomand cateva modele de fuste elegante pentru birou, care se pot comanda online de pe maxine.ro. Ai toate genurile de fuste. Fuste simple, cu accesorii, mulate pentru birou. Iata care sunt recomandarile mele:

Fuste creion, mulate, pentru birou.


Rochite scurte tricotate online

Rochite scurte tricotate online. Doamne, am gasit cateva modele de rochii tricotate pentru iarna 2012-2013 absolut superbe. De la rochii tricotate cu volanase pana la cele mai simple. Trebuie sa ne gandim totusi si la faptul ca e rece afara. Alege o rochie din tricot si poti sa o combini cu tot ceea ce iti doresti.

Ce nu recomand? O rochie tricotata si o pereche de sandale. Si la pantofi trebuie sa fiti atente. Alegeti mai bine o pereche de cizme sau botine. Aceste modele se pot comanda de pe befashion.ro




Tinute complete online

Tinute complete online. Daca vrei sa mergi la sigur si vrei sa-ti cumperi o tinuta completa de pe internet, as putea sa va recomand magazinul dailylook.ro. Aici, in fiecare zi ai tinute complete la reducere. Daca nu ai apucat sa-ti iei tinuta la pret redus si totusi iti place, poti sa vezi tinutele anterioare la ei pe site.

Ai pantaloni scurti+camasa+botine, rochiii+incaltaminte. In plus, ai si accesorii, deci vei merge la sigur cu ei.Si eu mi-am comandat ceva si chiar am fost multumita.

Gasesti rochii, camasi, colanti, pantofi lungi, scurti, botine, pantofi, bluze moderne, fuste  pentru 2012-2013. Pentru a vedea toate tinutele, acceseaza link-ul pe care l-am lasat mai sus. Produsele sunt frumoase si ieftine, mai ales daca prinzi tinuta la reducere.

Pantofi de club online

Pantofi de club online. Desi a venit sezonul rece si se poate merge in club si cu o pereche de cizme sau botine, eu totusi doresc sa vorbesc despre pantofi. Daca doresti o pereche de pantofi pentru club pentru iarna 2012 - 2013, o sa-ti recomand cateva modele. Merg chiar si in sezonul rece pentru ca intr-un club este destul de cald. Sunt feminini si frumosi.

Pantofi cu platforma si toc pentru club, bot inchis, colorati sau cu aplicatii. De la Starshiners.com.


Tuesday, November 13, 2012

Jachete, geci scurte imitatie piele online

Jachete, geci scurte imitatie piele online. Nu stiu daca am mai scris despre acest aspect, insa gecile din imitatie piele sau piele naturala se vor purta mult in aceasta perioada. In principal se poarta gecile scurte, mulate din piele. O sa recomand mai jos cateva modele pe care le puteti achitiona online. O sa la limitez si o sa recomand cateva geci ieftine din imitatie piele.

Geci imitatie piele cu nasturi, fermoar, cordon in talie sau nu de la sexyhaine.ro


Ghete de iarna 2012 - 2013

Ghete de iarna 2012 - 2013. Daca tot a venit sezonul rece, de ce sa nu purtam ghete. Ai mai jos cateva recomdari de ghete pentru iarna 2012 si numai. Tin sa specific ca eu port foarte mult ghete, la tot felul de tinute. Si iata mai jos ce iti recomand:


Botine cu toc gros de dama , online

Botine cu toc gros de dama , online. S-au purtat foarte mult anul asta pantofii cu toc gros. Si daca vine iarna, iata cateva modele de botine cu toc gros pentru 2012 - 2013. De ce sa alegi o o pereche de botine cu toc gros? Pentru ca sunt oarecum elegante, moderne si chiar daca au toc, sunt mai comode decat unele cu toc subtire. Ca si magazine online de incaltaminte, iata ce recomandari iti fac:

Botine cu, fara siret si toc gros de la depurtat.ro Imi plac aceste modele.


Botine cu blanita si toc gros, sau simple de la matar.ro

 Botine colorate cu toc gros, siret, superbe de la Starshiners.com




Monday, November 12, 2012

Cizme, botine stil cowboy, la moda in 2012 - 2013

Cizme, botine stil cowboy, la moda in 2012 - 2013. Daca doriti sa va cumparati cizme stil cowboy de dama online, va ofer eu cateva recomandari. Cizmele stil cowboy se poarta in aceasta iarna asa ca nu ezitati sa le cumparati daca va plac. Cred ca se vor purta si dupa Revelion.

Cu ce sa porti o pereche de cizme gen cowboy? Poti sa le porti la colanti, blugi/ pantaloni skinny, fuste/ rochii mai casual etc. Nu uitati ca se poarta si gecile scurte din piele sau imitatie si se combina perfect.
Eu port cizmele astea, dar si ghete stil militar la colanti+top+geaca de piele.



Botine elegante online, trendy

Botine elegante online, trendy. Botinele se poarta inca de la inceptului toamnei si pana in primavara chiar. Daca iti doresti o pereche de botine elegante pentru iarna 2012 -2013, doresc sa-ti fac cateva recomandari. Am zis clar botine elegante deci ma refer aici la botine cu toc inalt pentru 2012, 2013. 
Botinele cu platforma sunt mai mult pentru zi, si nu se potrivesc unei ocazii.

Botine cu toc si platforma, colorate de la matar.ro. Superbe modele.

Paltoane online la moda iarna 2012 - 2013

Paltoane online la moda iarna 2012 - 2013. Mai jos doresc sa-ti recomand cateva modele de paltoane la moda pentru 2012, 2013. Sunt paltoane colorate, mulate, cambrate pentru toate gusturile. Fii indrazneata si schimba clasicul palton negru sau crem cu ceva colorat.

Paltoane cambrate trei sfert, umeri cu burete, nasturi, colorati online de la Starshiners.com.



Haine de club online de dama

Haine de club online de dama. Eu obisnuiesc sa mai cumpar de la Starshiners. Pentru ca au o sectiune speciala, haine de club. Acolo gasesti tot felul de tinute pentru femei de club si nu mai trebuie sa te tot gandesti cu ce sa le combini.

In sectiunea, haine de club Starshiners, adica AICI, gasesti o multitudine de sortimente de haine de dama. Gasesti rochite mulate de club, colanti luciosi, topuri, pantaloni scurti de club, body, fuste si altele. Mai ramane doar sa-ti gasesti accesoriile potrivite. Gasesti tot la ei platforme, posete, cercei cu pene (extrem de trendy de altfel).

Friday, November 9, 2012

Idei tinute, outfit pentru balul bobocilor

Idei tinute, outfit pentru balul bobocilor. Intr-un articol anterior, am prezentat cateva rochii pentru balul bobocilor. Si vreau sa va ofer cateva idei de tinute pentru balul bobocilor. 

Bineinteles, pe primul loc ar fi rochitele. O rochita eleganta si feminina este perfecta pentru balul bobocilor la liceu.

 Salopete elegante pentru bal, banchet, club online pe Starshiners.com. Frumoase modele au. In cazul in care nu preferi o rochie.

Rochii pentru balul bobocilor 2013

Rochii pentru balul bobocilor 2013. Mai jos iti recomand cateva modele de rochii pentru balul bobocilor in tendinte in 2013. Nu are rost sa mai spun ca ideal ar fi sa combini rochia cu o pereche de platforme sau o pereche de cizme inalte. Cu siguranta vei fi admirata.
Idei de rochii pentru bal in 2013. Incep cu preferatele mele.

Rochite tute scurte cu corset pentru bal. Pur si simplu ideale, se pot purta cu platforme in principal, dar merg si la cizme. Rochitele tutu le avantajeaza in primul rand pe fetele mai slabute pentru ca dau volum.
Aici recomand superbele rochii tutu de la Sherri Hill. Sunt mai scumpe, dar sunt exagerat de frumoase.

Aceste rochii tutu se pot comanda pe e-ivory.ro

Thursday, November 8, 2012

Cizme peste genunchi mulate

Cizme peste genunchi mulate. Doamne, cat le iubesc. Cred ca cizmele peste genunchi peste genunchi mulate pe picior, mai ales cu toc, te pot transforma intr-o adevarata diva. Acum, putem vorbi si despre cizme mulate joase, insa acestea nu sunt foarte elegante.

Eu iti voi recomanda cateva modele de cizme mulate pe picior 2012, 2013 online. Aici eu prefer cizmele peste genunchi din material, imitatie de piele, lucioasa etc.