Saturday, October 27, 2012

Cizme, ghete imblanite online - ghete cu blana 2013

Cizme, ghete imblanite online - ghete cu blana 2013. Desi nu mai sunt foarte la moda, cizmele si ghetele cu blana interioara sau exterioara inca se poarta pentru ca sunt foarte calduroase. Anul acesta poti opta pentru cizme cu talpa ortopedica si blana, cizme joase cu blanita, ghete imblanite pentru 2013, ghete cu blanita exterioara si tot felul de idei.

Mai jos, iti recomand cateva modele de ghete, cizme cu blana pentru 2013. De la ghete online simple pana la cizme mai elegante. Cizme comode, mai ales daca va fi multa zapada.




Friday, October 26, 2012

Magazin cu ceasuri originale - watchshop.ro

Magazin cu ceasuri originale - watchshop.ro. M-am documentat putin si am aflat ca acest magazin are ceasuri originale si nu replici sau altele. Astfel daca vrei sa faci un cadou cuiva si vrei sa-ti recomand un site de unde poti cumpara un ceas ORIGINAL, aveti mai sus link-ul.

Pe watchshop.ro gasiti ceasuri de dama, barbati si copii.

In magazinul online de ceasuri gasiti marcile Swatch, Tissot, Tommy Hilfinger, Adidas, Casio, Calvin Klein, Diesel, Dolce Gabbana, Emporia Armani, Escape, Festina, Hugo Boos etc.

Tot la fel sunt ordonate dupa functie si astfel ai: 

Magazin online cu haine barbati 2013

Magazin online cu haine barbati 2013 si numai. Este vorba despre Shoppingstar.ro. Aici gasesti haine trendy pentru barbati pentru orice ocazie.
 O sa fac si o mica descriere pentru a vedea ce haine moderne pentru barbati gasiti in acest magazin. Bineinteles pentru toate varstele si pretentiile.

Pantaloni moderni pentru baieti
Pulovere trendy
Bluze mulate pentru barbati si nu numai
Haine de club moderne pentru barbati, baieti etc, diferite genuri.
Tricouri frumoase

Wednesday, October 24, 2012

Pantaloni colorati dama 2013 online

Pantaloni colorati dama 2013 online. Am vazut ca multe femei prefera pantalonii colorati in acest an, dar se poarta si la anul. Tot la anul se poarta foarte mult pielea. Mai jos, iti recomand cateva modele de pantaloni colorati Bershka, Zara, Stradivarius.

Pantaloni skinny colorati de firma ieftini, pentru ca preturile sunt relativ mici avand in vedere firmele producatoare. Astfel o sa vezi pantaloni roz, rosii, albastrii, mov, verzi, portocalii etc. Genul de model pe care il vezi pe strada, in cluburi, la scoala etc.


www.kurtmann.ro - magazin online cu haine de firma

www.kurtmann.ro - magazin online cu haine de firma. Dupa cum suna si titlul, magazinul online ne ofera haine si incaltaminte de firma. Daca cauti haine moderne de firma online, acest magazin are de toate. O sa explic pe scurt despre ce este vorba.
Gasesti haine de dama Zara, Bershka, Stradivarius etc dar si de barbati. Magazinul iti sta la dispozitie cu o gama larga de haine online cum ar fi:

- Pantaloni  Zara, Bershka, Cache Cache, Stradivarius;

Tuesday, October 23, 2012

Magazine naturiste in Cluj

Magazine naturiste in Cluj. Si eu umblu in general prin magazinele cu produse naturale. Pe cele din orasul meu le cam stiu. Bineinteles si la farmacii se gasesc produse naturiste. Insa exista magazine specializate in asta. Iata mai jos aveti o lista cu magazinele naturiste din Cluj Napoca in cazul in care nu sunteti foarte informat.

Magazin naturist Dacia Plant , Bd. 1 Decembrie 1918, pe galeria comerciala din Hipermarket Cora Cluj,orar L-S 9-22, D 9-21

FitoTeraVita, Str.Napoca nr.5, Orar: Luni-Vineri: 10-18

Apiplant Gabi ,Str. I.P. Voitesti nr. 2-4, zona Piata M.Viteazu, in statie la 31,Orar L-V 10-18, S 10-14

RoNatura , Bd. 21 Decembrie 1989 nr.133, Orar: L-V:8.00-20.00 Sambata: 9.00-14:00

Magazine naturiste online

Magazine naturiste online recomandari. Stiu ca multa lume foloseste produse naturiste. Incepanad cu tot felul de medicamente naturale, din plante pana la produse cosmetice si tot felul. Daca doriti sa va comandati online produse naturiste, iata cateva link-uri.
Site-uri cu produse naturiste de cea mai buna calitate. Astfel, cele mai cunoscute magazine naturiste de pe internet, unde se pot comanda diverse sunt:

Farmaverde.ro - magazin cu produse naturale. Au de toate, de la medicamente naturale, ceaiuri, tincturi pana la aparate medicale.

Probiolife.ro - de aici poti cumpara online produse de slabit, cosmetice bio.Ofera tratamente naturiste pentru afectiuni cum ar fi cardiovasculare, afectiuni digestive, diabet, raceala si gripa, memorie.

Veraplant.ro - magazin naturist si plafar online, va aduce acasa medicamente naturale pentru o greutate ideala, cresterea imunitatii, suplimente alimentare- etc.

Sunday, October 14, 2012

Incaltaminte toamna-iarna 2012-2013 - matar.ro

Incaltaminte toamna-iarna 2012-2013 pe matar.ro.Acest magazin online cu incaltaminte online se nume inainte fashioshoes.ro. Imi plac foarte mult produsele iar preturile sunt foarte accesibile. Plus ca au o gama variata de produse, deci ai de unde alege, nu au doar cateva produse acolo.

Pe matar.ro, magazine de incaltaminte de dama online, gasesti tot ce iti doresti. In prima categorie gasesti ultimele noutati de incaltaminte la moda. Au si produse la promotii si tot felul.

Ce gasesti pe matar.ro?
    Pantofi
    Sandale
    Botine
    Cizme
    Genti
    Accesorii
    Outlet

Saturday, October 13, 2012

Pantaloni office cu imprimeu

Doriti o pereche de pantaloni office cu imprimeu ? Va ofer cateva informatii.
Pantaloni pentru birou sau pentru ocazii speciale. Sunt pantaloni eleganti cu imprimeu, dar si comozi. Se pot purta cu camasi elegante dar si cu topuri mulate. Practic, se pot combina cu orice. Cel mai important detaliu este imprimeul leopard din brau.

 Lungimea pantalonilor este de 95cm.
 Culoarea pantalonilor este neagra.


Magazin incaltaminte online 2013

Va recomand un magazin cu incaltaminte online pentru  2013 si numai. Este vorba despre site-ul pantofisenzationali.ro. Imi place ca echipa acestui magazin chiar se ocupa si au grija sa aduca cele mai noi produse pe stoc.
Cizme, botine pentru 2013 si nu numai. Imi plac produsele afisate si mi-a comanda oricand de la ei cred. Eu mi-am facut oricum o idee asupra pietei si cand caut ceva, ma duc la direct la tinta. Chiar adineauri ma uitam ce produse misto mai au pe stoc.

In acest magazin gasesti cizme inalte, scurte, peste genunchi. 
De asemeni mai gasesti botine inalte, joase si tot felul.
Desi a trecut vara, gasesti balerini. Poti opta pentru sandale inalte, joase sau pantofi diversi.
Au si incaltaminte pentru mirese online.

Haine moderne online - starshiners.com

Daca vrei haine moderne, incearca starshiners.com. Pentru ca in magazinul acesta gasesti haine trendy, haine la moda pentru orice varsta. Tin sa precizez ca eu, cand doresc sa-mi comand ceva cu care sa impresionez sau vreau sa ma informez despre ce se mai poarta, intru pe acest site. 

Starshiners pareri? Au haine frumoase si moderne. Si au o gama diversificata. Imi place ca au haine Mexton, care sunt deosebit de frumoase si sunt si de calitate.

Magazinul are produsele expuse pe categorii. Vrei o rochie, intri in categoria Rochii si o sa-ti fie afisate toate rochitele. Nu uita sa te uiti la marimi, dar asta banuiesc ca stii.

Haine de dama, copii, barbati ieftine - miniprix.ro

Dragii mei, haine de dama, copii, barbati ieftine gasiti in magazinul virtual minixprix.ro. Am inteles ca exista si magazine in marile orase, gen Bucuresti. Dar au si oferte de haine online. Preturile sunt mici, cred ca este un magazin cu haine online cu cele mai mici preturi de pe piata. Si chiar au o gama diversificata de produse. 

Fie ca vrei sa cumperi haine pentru copii, haine de dama sau pentru barbati, incaltaminte si accesorii, le gasesti pe miniprix.ro.

Pentru femei: bluze, topuri, body, colanti, pantaloni, sacouri, geci, genti, pulovere, salopete, jachete, haine pentru maternitate si tot felul.

Haine de barbati : costume, jachete, hanorace, veste, pantaloni.

Friday, October 12, 2012

Recomandari de magazine online

Pe acest blog o sa gasiti cateva recomandari de magazine romanesti online. Si aici ma refer la magazine cu haine online pentru femei si barbati. O sa recomand magazine cu cosmetice, cu articole pentru nunta, magazine cu electronice si tot felul.
Eu cunosc foarte multe magazine de unde imi comand tot felul de produse. Ma gandeam ca astfel voi face un bine si veti reusi si voi sa va comandati diferite produse online.